Workshops en Trainingen

Wil je meer inzicht in zaken die direct of indirect met personeelsmanagement te maken hebben zonder dat je daarvoor iemand van buiten nodig hebt? Volg dan een van onze workshops of trainingen.

Tijdens een workshop geven we in korte tijd inzicht en tips in bijvoorbeeld relevante wetswijzigingen.

 

In tegenstelling tot de workshops staan onze trainingen altijd in het teken van interactie. Dat houdt in dat je informatie krijgt en wordt uitgedaagd om met eigen cases de theorie in de praktijk te brengen. Na een training heb je voldoende bagage om zelf de zaken verder op te pakken.

 

De trainingen kunnen wij voor jouw organisatie op maat maken of in een 1-op-1 situatie precies die zaken aangeven die voor jou van belang zijn. Ook verzorgen wij trainingen op basis van open inschrijving. Dat geeft je gelijk een mooie gelegenheid om van anderen te leren en te netwerken.

 

Wil je meer informatie over onze workshops en trainingen, b.v. de Jump! Movement? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies! Vul het onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Heb je vragen of wil je de Personeel Quick Scan laten doorvoeren, vul dan het onderstaand formulier in. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

WIJ ZIJN SOCIAAL

DOWNLOAD GRATIS EBOOK

Wil jij het ziekteverzuim in jouw bedrijf verminderen? Download dan nu het gratis E-book met 11 praktische tips!