Werving & Selectie

Zonder goed personeel is succesvol ondernemen erg moeilijk. Bij de werving & selectie van goede kandidaten help ik je graag. Bijvoorbeeld door het opstellen van de vacaturetekst, begeleiding bij de gesprekken, screening van de kandidaten en afnemen van assessments.

Wat kun je wel en niet vragen tijdens een gesprek? Wat zijn reële eisen om aan een kandidaat te stellen? En welk type medewerker heb ik nu eigenlijk nodig? Hoe kom ik er achter dat iemand ook werkelijk die competenties heeft, waarvan hij of zij zegt ze te hebben?

 

Op die vragen heb je als werkgever natuurlijk een goed antwoord nodig. En dan zijn er nog allerlei juridische zaken die bij het aannemen van personeel belangrijk zijn. Wat voor contract kun je het beste aanbieden? Is er een CAO van toepassing? Moet ik voor een pensioen zorgen? Wat zijn de voordelen van het aannemen van iemand met een arbeidsbeperking?

 

In het vinden van goed en betrouwbaar personeel gaat vaak veel tijd zitten. Dat kun je als ondernemer natuurlijk helemaal zelf doen. Ik bied je een aantal pakketten waarbij je de keuze hebt wat je uitbesteed. Wil je een extra dienst toevoegen zonder een zwaarder pakket aan te schaffen? Dan vind je onderaan een overzicht van de prijzen van de specifieke diensten.

Het selecteren van de juiste kandidaat is specialistisch werk. Ik help je graag bij het maken van de juiste keuze! Dit zijn de pakketten:

Basis Pakket

Opstellen van een aansprekende vacaturetekst
Brievenselectie
Begeleiding van gesprekken met 3 kandidaten

Vertel me meer

Met dit basis pakket stel ik samen met jou een vacaturetekst op die jouw doelgroep qua medewerkers aanspreekt. We staan stil bij wat jouw onderneming voor nieuwe medewerker nodig heeft en welke competenties er voor hem/haar noodzakelijk zijn om goed te functioneren. Uit de reacties die op de vacature volgen bepalen we, aan de hand van de eerder opgestelde criteria, welke kandidaten een uitnodiging voor een gesprek krijgen. Ik begeleid jou bij het voeren van de selectiegesprekken en help je om een goede keuze te maken.

Basis Pakket aanvragen

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Plus Pakket

 Opstellen van een vacaturetekst
 Selectie & uitnodigen van de kandidaten
 Voeren van de gesprekken met 3 kandidaten
 Checken van referenties
 Pre-employment screening
 Afnemen van een assessment

Vertel me meer

Als je meer werkzaamheden uit handen wilt geven, kun je kiezen voor het Plus pakket.

Ook hier stel ik samen met jou een vacaturetekst op die jouw doelgroep aanspreekt. We staan stil bij wat jouw onderneming voor nieuwe medewerker nodig heeft en welke competenties er voor hem/haar noodzakelijk zijn om goed te functioneren. Uit de reacties die volgen bepaal ik, aan de hand van de eerder opgestelde criteria, welke kandidaten een uitnodiging voor een gesprek krijgen. Deze kandidaten nodig ik uit voor een gesprek. Dat gesprek kan samen met jou of alleen door mij gevoerd worden. Jij hebt daarin de keuze. Is duidelijk wie de nieuwe medewerker gaat worden? Dan check ik zijn/haar referenties en neem ik nog een assessment af om te bepalen of er nog bepaalde punten zijn waarop de kandidaat zich nog verder zou kunnen of moeten ontwikkelen.

Plus Pakket aanvragen

    Natuurlijk zijn de pakketten voordeliger, maar alle onderdelen zijn ook afzonderlijk beschikbaar om bijvoorbeeld je pakket aan te vullen

    DOWNLOAD GRATIS EBOOK

    Wil jij het ziekteverzuim in jouw bedrijf verminderen? Download dan nu het gratis E-book met 11 praktische tips!