Partners

Samenwerken daar zit kracht in! Augustijn Consultancy pakt regelmatig projecten op die met andere bedrijven en personen samen tot een nog beter resultaat leiden. Samenwerking verbreedt het aanbod. Daarmee kan ik nog beter met mijn klanten meedenken.

De bedrijven en personen die hieronder vermeld staan, beveel ik dan ook van harte aan!

Wil je meer weten over de partners? Klik dan op de button ‘Ga naar de website’.

Mike Hermans (Advocaat)

“Mijn dagelijkse praktijk als advocaat arbeidsrecht bestaat hoofdzakelijk uit het adviseren en ondersteunen van ondernemers in hun juridische relatie tot medewerkers, medezeggenschapsorgaan en (eventueel) betrokken vakbonden. Het vereist daarbij kunst om te winnen zonder een gevecht te hoeven aangaan. Ik neem in dit verband waar dat gevechten vaak alle betrokken partijen schaadt en bovendien bakken met geld kan kosten. Mijn kernwaarden zijn: verbinding, oplossingsgerichtheid, deskundigheid en pragmatisme. Klanten waarderen dat en het merendeel van hen sta ik daarom al vele jaren bij. Mijn kernwaarden sluiten bovendien aan bij die van Augustijn Consultancy; vandaar dat wij elkaar op arbeidsrechtelijk en HR gebied steeds weer vinden en aanvullen. Mijn naam is Mike Hermans en sta graag voor u klaar indien zich een arbeidsrechtelijk probleem voordoet.”

 

Mr M.J.B.R. Hermans

Van Iersel Luchtman Advocaten

School Tegen Schelden

De SCHOOL TEGEN SCHELDEN is eigendom van Els van Leeuwen en onderdeel van Van Leeuwen Training & Coaching. Els heeft meer dan 10 jaar ervaring in het trainen van groepen medewerkers die op de een of andere manier onheus worden bejegend. Dat kan zijn door collega’s die pesten op het werk, of door lastige klanten die bijvoorbeeld verbaal agressief reageren. Els verzorgt samen met professionele trainingsacteurs en/of arbeidsmediator interactieve, speelse en veilige trainingen voor de vele situaties die voorbijkomen als het gaat om agressie, intimidatie en pesten.

Wajong Talenten

Wajong Talenten brengt werkgevers en werkzoekenden met een Wajong-uitkering met elkaar in contact. Daarbij wordt naar de talenten van mensen gekeken in plaats van hun beperkingen.

Want een leuke baan, prettige collega’s, doorgroeimogelijkheden, een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden: dat willen mensen met een Wajong-uitkering net zo graag als ieder ander.

Kandidaten van Wajong Talenten zijn zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan.