Wat kan ik voor je doen?

Ik kan jouw bedrijf bij alle HR gerelateerde werkzaamheden ondersteunen. Bekijk hieronder de mogelijkheden en neem contact met me op voor een vrijblijvende afspraak.

Personeel Quick Scan

 

Nu de overheid met grote regelmaat arbeidswetgeving wijzigt, is inzicht in risico’s op personeelsgebied een goede zaak. Heb jij niet de mogelijkheid om de risico’s voor je eigen organisatie in beeld te brengen? Ik wel! Met de Personeel Quick Scan weet je hoe jouw organisatie er, voor wat betreft personeelsmanagement, voor staat!

Personeelsmanagement

 

Behoor jij tot de groep ondernemers die personeelszaken een ‘noodzakelijk kwaad’ vindt? Kost het je veel energie en veel geld omdat de zaken niet lopen zoals je had gepland? Ik neem je die last graag uit handen zodat jij kunt doen waar je goed in bent: ondernemen!

Werving & Selectie

 

Zonder goed personeel, is succesvol ondernemen erg moeilijk. Bij de werving & selectie van goede kandidaten help ik je graag. Bijvoorbeeld door het opstellen van de vacaturetekst, begeleiding bij de gesprekken, screening van de kandidaten en afnemen van assessments.

Workshops & Trainingen

 

Regelmatig verzorg ik workshops over actuele onderwerpen. Ook help ik je of jouw leidinggevenden door je te trainen in bijv. gespreksvoering of leiderschap. Dat kan bij jou op het bedrijf, tijdens een training met anderen of 1-op-1.

Heb je nog vragen?
Bel 0223 – 865 196 of stuur een email naar post@augustijn-consultancy.nl

Wat mijn klanten zeggen

Wat onze klanten zeggen